Børn og unge

Børne- og ungdomsgrupperne

Lær at spille teater, og gør det! Så enkelt kan Herlev Musical & Teaters Børne- og ungdomsgrupper beskrives. Men så ville man ikke have nævnt, at den faktisk er mere eller mindre en institution - mange af byens skuespillere er faktisk startet her, og har nu store roller i både Herlev Musical & Teaters egne forestillinger og forestillinger over hele landet. Enkelte er endda blevet professionelle. Men det vigtigste er, at dette er en gruppe af gode og engagerede børn og unge, som både får skuespilundervisning og mærker tilfredsstillelsen ved at spille skuespil i praksis foran et rigtigt publikum. Og de elsker det - ikke mindst på grund af det gode sammenhold, at det er sjovt og hyggeligt, og man lærer at stole på andre.

Børne- og ungdomsgruppene er nogle aktive gruppe, der lægger vægt på, at børnene og de unge skal have mulighed for at udfolde og udvikle sig kreativt, men også træning i grundprincipperne i at skabe, øve og udføre en forestilling. Børneholdet er for alderen 9-12 år og de unge er for 12-17 år. På begge hold produceres der årligt 1-2 større forestillinger.

Børnegruppen øver onsdag kl. 16-18 og ungdomsgruppen øver onsdage kl. 18-20. Vores børn og unge brænder for at afprøve dét at stå på en scene. De bliver under forløbet trænet i mange dramatiske øvelser, der alle sammen går ud på at kunne formidle en teaterforestilling.

Ønsker du at prøve kræfter med vores børne- eller ungdomsgruppe, så er du velkommen til at komme til en prøve eller to inden du melder dig ind.

Ønsker du mere information kan du kontakte vores instruktør Sarah Dahl Hasselgren på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.