Børn og unge

Børne.Unge.Musical

Elsker du at synge, danse og spile skuespil? Kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med musicalgenren, eller har du et barn, der kunne? Herlev Musical & Teater opstarter et musicalhold for børn og unge fra 8 til 17 år - BUM

På holdet vil vi udforske og dyrke glæden ved sang, dans og skuespil. Børnene og de unge vil blive introduceret for grundlæggende teknikker indenfor sang, dans og skuespil, og samtidig udforske kombinationen af de tre teknikker gennem forskellige musicals og genrer indenfor musicals. 

Holdet er åbent for alle børn og unge i alderen 8-17 år, uanset tidligere erfaring eller niveau - der er plads til alle. Vi lægger stor vægt på at skabe  et sjovt og inkluderende hold, hvor alle er velkomne.

Det praktiske: Undervisningen foregår hver onsdag kl. 16:45-20:00 på Kælderscenen, Borgerdiget 105, 273 Herlev (under Lindehøjskolen).

Tilmelding til BUM skal ske på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og du er velkommen til at deltage 1-2 gange før indmeldelse i foreningen.

Indmeldelse i Herlev Musical & Teater og Børne.Unge.Musical kan ske via knappen [BLIV MEDLEM] øverst på forsiden.

Mød vores dygtige undervisere her:

Dans: Emma

Emma er vokset op med musicals og har medvirket i musical-produktioner siden hun var 11 år. Hun er stor fan af musicals og medvirkede i vores seneste opsætning (RENT 2023), og har førhen været Dance Captain på børnemusicals.

Til daglig går hun på Central Musical Theatre School i København, hvor der blandt andet arbejdes en masse med dans i mange forskellige stilarter. Emma arbejder derudover som optrædende tjener på Det Ny Teaters restaurant Teaterkælderen.

Emma har en del erfaring med børn og glæder sig til at dele sin danse- og teaterglæde

sang: emil

Emil er uddannet sang- og stemmecoach ved " Klaus Møller - Voice Coach Academy" og fokuseret på, at en stemme skal være stærk, fleksibel og udholdende.

Derudover har Emil selv stået på diverse amatørscener rundtom på sjælland - herunder Herlev Musical & Teater, og de sidste par år været tilknyttet flere produktioner som vocal coach.

Emil har stor pædagogisk erfaring fra sit virke som folkeskolelærer, hvilket han gør flittigt brug af i sin undervisning. Han har også tidligere undervist ligende hold for børn og unge

drama: sarah

Sarah er uddannet i dramapædagogik og teaterundervisning fra Ryslinge Teaterhøjskole i 2021, og har fokus på at åbne krop og sind gennem skuespilteknikker, leg og fysik. Teater og performance ligger Sarahs hjerte meget nært, da det er en måde at kunne udforske sin nysgerrighed til verden, mennesker og sig selv på. Sarah har selv gået til teater fra hun var en lille pige, og da hun blev ældre, udviklede det sig til at blive hendes levevej. 

“Vi skal give os selv lov til at lege igennem hele livet, og den fantasi, vi har som børn, skal vi gøre en dyd ud af at fastholde, og give den plads til at vokse. Derfor er jeg så taknemlig for at jeg selv fik lov som barn til at gå til teater, og jeg glæder mig til at kunne give den glæde og taknemlighed videre på dette års Musicalhold”