Foreningen Herlev Musical & Teater


Foreningen blev i 1977 stiftet under navnet Herlev Revy med det formål at lave en årlige revy i Herlev.

Siden 1989 har vi, under navnet Herlev Revy og Teater, hvert år spillet musicals og større skuespil på vores eksterne spillested i Herlev Teaterbio, Paletten, i et professionelt opsæt. Paletten rummer en stor scene, hvor der er plads til mange medvirkende. Hvert år i december afholdes audition til en forestilling, der spiller i juni året efter.

Herlev Musical & Teater har sin helt egen teaterscene, Kælderscenen - et spillested, hvor du har alle muligheder for at udvikle dit talent og evner, hvad enten disse er at stå på scenen, instruere, være scenograf, kostumier, lys- eller lydtekniker eller bare være en del af et fællesskab, der brænder for scenekunsten. Vi har så meget teknik, at der nærmest ikke er grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Hertil kommer et kostume- og regi lager, der er opbygget gennem mange år. Og sidst, men ikke mindst en flok talentfulde skuespillere og instruktører.

Herlev Musical & Teater huser desuden to meget aktive børne- og ungdomsgrupper, som hvert år opfører én til to forestillinger.

Herudover er vi engagerede i Herlev kommunes sommerferieaktiviteter for kommunens børn, vi optræder hvert år under Herlev Festuge – typisk med en koncert og lever til fulde op til at være en aktiv spiller i lokalsamfundet.

Her finder du Kælderscenen

Kælderscenen, Herlev Musical & Teater
Lindehøjskolen (Kld.), Borgerdiget 105
2730 Herlev

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.